صفحه اصلي
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب

خانه

معرفی گروه روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی

گروه آموزشي " روانشناسي و آموزش كودكان استثنايي " از 1374 با عنوان گروه " علوم بهزيستي وكودكان استثنايي" شروع به كار نموده است. در ابتدا در مقطع كارشناسي رشته علوم بهزيستي با گرايش توانبخشي، فعاليت هاي آموزشي خود را آغاز کرد و در ابعاد مختلف، دامنه فعاليت خود را در مقاطع كارداني وكارشناسي در 8 رشته كاربردي در شهرهای تهران، اصفهان، مشهد و همدان گسترش داد. از نیمه اول  1376 برنامه هاي مربوط به مقطع كارداني " تربيت  مربي كودكان  با اختلالات بينايي" و " تربیت  مربي  كودكان با اختلالات شنوايي " نيز به اين گروه واگذار شد. در 1377 دانشجویان از سوی " سازمان آموزش و پرورش استثنايي" در رشته " كودكان استثنايي با دو گرايش: كارشناسي مربي حسي حركتي و كارشناسي مربي گفتار و زبان " مأمور به تحصیل در گروه شدند.

از 1382 تاکنون، پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی صورت گرفته و در سالهای 88- 1385، مجري تربيت دانشجويان در مقطع كارداني مربي معلولين ذهني دانشگاه علمي كاربردي را به عهده داشته است. در حال حاضر، 3 عضو هیأت علمی تمام وقت و 2 عضو هیأت علمی پاره وقت در این گروه مشغول فعالیت می باشند.

فراخوان اولین کنگره علمی تخصصی، حرفه ای روان شناسی کودکان استثنایی
: